Fractievoorzitter Sjoerd Simon Kuipers van SAM Waadhoeke verruilt rol in de spotlights voor mentorschap achter de schermen

Ik ben de afgelopen maanden, achter de schermen van de politieke arena en bij SAM Waadhoeke in het bijzonder, volop bezig geweest om onder andere onze nieuwe kandidaat raadsleden te coachen. En ik heb gemerkt dat, na 16 jaar raadslid,ย  het mij nu beter past om deze rol ook voor de komende tijd voort te zetten en uit te bouwen.

Ik heb het prachtig gevonden om me al die jaren in te zetten voor de belangen van alle inwoners. Maar ik merk dat ik, in deze nieuwe rol, ook volop geniet van alle mooie contacten met onze geweldige kandidaat raadsleden. Het geeft mij veel energie en voldoening om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen. En deze nieuwe rol geeft mij privรฉ iets meer tijd om mijn gezin wat meer in de spotlights te zetten.

Natuurlijk blijf ik betrokken bij SAM Waadhoeke en blijf graag een aanspreekpunt voor een ieder die dat wil. Maar na de verkiezingen zal ik niet in de raad terugkeren.

Ik ben uiteraard wel als 1 van de 3 trotse SAM lijstduwers te vinden op het stembiljet bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Ant Kikes.